foto

Cameron Allan

  • nar. 1955

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2001 Obžalovaná (TV film)
1997 Close to Danger (TV film)
1993 Horečka z Jericha (TV film)
J.F.K.: Reckless Youth (TV film)
Men Don't Tell (TV film)
1992 Nejbláznivější z bláznů
1991 Before the Storm (TV film)
1990 Kojak: Květiny pro Mattyho (TV film)
Říkejte mi Brown
1989 Kojak: Ariana (TV film)
1988 Čistící stroj (TV film)
1987 Dobrá manželka
Pandemonium
1986 Going Sane
1985 Emoh Ruo
I Can't Get Started
1983 Midnite Spares
1982 Dark Room, The
Heatwave
1981 Hoodwink
1980 Stir
1978 Night, the Prowler, The
1976 Summer of Secrets

TV seriály

2002 Fastlane (TV seriál)
1991 The Company II: Oběti (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1979 Prisoner (TV seriál)

Dokumentární

1992 My Crasy Life

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky