Reklama

Reklama

Dobrá manželka

Obsahy(1)

Zatímco se Evropa připravuje na druhou světovou válku, mladá venkovanka Marge Hillová žije usedlým rodinným životem na zapadlé farmě kdesi v srdci Austrálie. Její nudná dosavadní existence s nedůvtipným manželem se jí ale příčí víc a víc. A když přijde přitažlivý cizinec, je ochotna vzdát se pro trochu dobrodružství úplně všeho, co dosud budovala… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to o žene, ktorá žije v malom meste v Austrálii okolo roku 1939. Má milujúceho manžela, ale cíti, že život ju míňa a že vzrušujúce veci sa dejú len iným ľuďom. 5/10 ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Morálne podporujem MeToo a podobné organizácie na podporu žien, ale mať doma takú ženu, ako je postava Rachel Wardovej, tak ju zmaľujem do modra a zašijem jej frndu. Neskutočne mi šla na nervy a divil som sa, koľko trpezlivosti s ňou má Bryan Brown. Ale možno sú takéto ženy v Austrálii bežné, podľa toho ako liezli všetky ženy z mesta do postele Sama Neilla. Každopádne ma ten film príliš neoslovil. ()

Reklama

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný snímek, který svými hereckými výkony nepřesvědčil o pravdivosti. Brzy po skončení jsem na děj a na film sám zapomněl. ()

eileen 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, ale dost křečovitě napsaný a natočený scénář. Nějak jsem hlavní hrdince to náhlé vzplanutí nemohla uvěřit. První polovina filmu byla docela slibná, ale pak se to zvrhlo. Škoda. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama