foto

Anders Sanzén

  • nar. 21.12.1974 (42 let)
    Svärdsjö, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tom of Finland
2013 Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
2008 Irene Huss - Ohnivý tanec

TV seriály

2012 Lilyhammer (TV seriál)
2004 Orka! Orka! (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace