foto

Tom Lacy

  • nar. 30.8.1933 (86 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Taková zvláštní rodinka
1998 Adventures of Sebastian Cole, The
1991 Doktor Hollywood
1984 Síla lásky
1977 První láska
1976 Nepřemožitelný bukanýr
1974 Lady's Not for Burning, The (TV film)
Mark of Zorro, The (TV film)
1971 Banda, která neuměla pořádně střílet
Believe in Me
Men of Crisis: The Harvey Wallinger Story (TV film)
Mortadela

TV seriály

2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Misleader (S01E17)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Soupeři (S01E05)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Black Tie (S04E05)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
James at 15 (TV seriál)
1976 Kingston: Confidential (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1972 The Bob Newhart Show (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace