foto

Lloyd Lamble

  • nar. 8.2.1914
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • zem. 10.4.2008 (94 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Eskimo Nell
Obnažený státní úředník (TV film)
1973 And Now the Screaming Starts!
Prosím žádný sex - jsme Britové
1965 Joey Boy
1962 Boys, The
Období zkoušek
1960 Poutníci za sluncem
Pure Hell of St. Trinian's, The
Soudní procesy s Oscarem Wildem
1959 Behemoth, the Sea Monster
Breakout
No Trees in the Street
The Heart of a Man
1958 Dunkirk
The Man Who Wouldn't Talk
1957 Blue Murder at St. Trinian's
Quatermass 2
Sea Wife
Suspended Alibi
There's Always a Thursday
1956 Muž, který věděl příliš mnoho
Person Unknown
The Gelignite Gang
The Man Who Never Was
Vojínův postup
1955 Out of the Clouds
The Blue Peter
Track the Man Down
Ďáblové v oblacích
1954 Forbidden Cargo
Profile
The Belles of St. Trinian's
The Silent Witness
1953 Mantrap
Příběh Gilberta a Sullivana
The Straw Man
Three Steps to the Gallows
1952 Curtain Up
1949 Strong Is the Seed

TV seriály

1985 Howard's Way (TV seriál)
1984 Country Diary of an Edwardian Lady, The (TV seriál)
Me and My Girl (TV seriál)
1983 Goodnight and God Bless (TV seriál)
1981 Diamonds (TV seriál)
1979 Shoestring (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Raffles (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
Just William (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Late Night Drama (TV seriál)
1973 Love Story (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Pardon My Genie (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
Journey to the Unknown (TV seriál)
The Jazz Age (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
1967 Adventures of the Seaspray (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
No Wreath for the General (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Skyport (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Ivanhoe (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
O.S.S. (TV seriál)
Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
The New Adventures of Martin Kane (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
The Errol Flynn Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
Fabian of the Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace