foto

Nukâka Coster-Waldau

  • nar. 23.2.1971 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Anori
2014 Námořník (studentský film)
2013 Det grå guld
2012 Skavengers
2010 Experiment
2008 Himmerland
2007 Bílá noc
1998 Na scestí
Srdce světla

TV seriály

2020 Tunn is (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2007 Vražda (TV seriál)
Epizoda 17 (S01E17)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (4)
2003 Forsvar (TV seriál)

Dokumentární

2019 A Word for Human

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky