foto

Alexandr Andrijenko

  • nar. 24.5.1959 (61 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Protiv vsech pravil
2012 Zoluška
2011 Mantikora
Samyj lučšij film 3-DE
2010 Elizium
2009 Pobeditěl (TV film)
2007 1612: Kronika smutných časů
Konservy
2006 Mnogotočije
Palač (TV film)
2003 Antikiller 2: Antiterror
Kak by ne tak (TV film)
2000 Redakcija (TV film)
1989 Vizit damy (TV film)
1985 Boj o Moskvu
1984 Břeh
1983 Dvaždy rožďonnyj
1981 Teherán 43
1977 Strannaja ženščina

TV seriály

2020 Stažjory (TV seriál)
Zapasnyj vychod (TV seriál)
2019 Dyldy (TV seriál)
Děvjať žizněj (TV seriál)
Iděalist (TV seriál)
Němezida (TV seriál)
Svoja zemlja (TV seriál)
2018 Děvočki ně sdajutsja (TV seriál)
Plakučaja iva (TV seriál)
Praktika 2 (TV seriál)
Čužaja krov (TV seriál)
Žjoltyj glaz tigra (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Děmon revoljucii (TV seriál)
Parfjumerša 2 (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
2016 Kapitan policii metro (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Podmena (TV seriál)
Pritvorščiki (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Oščupju v polděň. Časť 2 (E06)
Oščupju v polděň. Časť 1 (E05)
2015 Iděalnaja žertva (TV seriál)
Iščejka (TV seriál)
Kosti (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Orden (TV seriál)
Raja znajet (TV seriál)
Svodnyje suďby (TV seriál)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Veďma (S02E12)
Zaočnica (S02E04)
Synulja (S02E01)
Rozysk (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
2014 Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Čužaja žizň (TV seriál)
2013 Dělo česti (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Svidětěl (S01E10)
Geněral (S01E08)
Narkotrafik (S01E07)
další epizody (4)
Moloďožka (TV seriál)
Po lezviju britvy (TV seriál)
Vangelija (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
MUR (TV seriál)
Moj kapitan (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Obratnaja storona Luny (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
Stěpnyje děti (TV seriál)
2011 Molodožjony (TV seriál)
Uslovija kontrakta (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Mesť (S02E05)
Naživka (S02E03)
Čužaja zemlja (S02E02)
další epizody (4)
Sročno v nomer (TV seriál)
Lečebnyj effekt (S03E05)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
Něbo v ogně (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Lovuška (S01E06)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Čjornaja koška (S03E15)
Sila jesť (S03E13)
Kodex česti (TV seriál)
Krupnaja ryba (S04E05)
2009 Dikij (TV seriál)
Mesť Dikogo (S01E16)
Ivan Groznyj (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 5 (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Vaš vychod, maestro (S03E01)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Suďja i palač (S01E01)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Pervoje dělo (E01)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sokrovišča madam Borejko (S01E03)
Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Zaščita protiv (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Epiděmija (S03E01)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Duplet (S04E02)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
KGB v smokinge (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Dvojnaja ošibka (S01E13)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2001 Vorovka (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Poslednij maršal (S02E08)
1998 Grafinja de Monsoro (TV seriál)
Samozvancy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky