foto

Alexandr Andrijenko

  • nar. 24.5.1959 (60 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Protiv vsech pravil
2012 Zoluška
2011 Mantikora
Samyj lučšij film 3-DE
2009 Pobeditěl (TV film)
2008 Ment v zakoně 1: Suďja i palač (TV film)
2007 1612: Kronika smutných časů
Konservy
Marš Tureckogo 4: Duplet (TV film)
2006 Mnogotočije
Palač (TV film)
2003 Antikiller 2: Antiterror
Kak by ne tak (TV film)
2001 Marš Tureckogo 2: Poslednij maršal (TV film)
2000 Redakcija (TV film)
1989 Vizit damy (TV film)
1985 Boj o Moskvu
1984 Břeh
1983 Podruhé narozený
1981 Teherán 43
1977 Strannaja ženščina

TV seriály

2019 Děvjať žizněj (TV seriál)
Svoja zemlja (TV seriál)
2018 Děvočki ně sdajutsja (TV seriál)
Plakučaja iva (TV seriál)
Praktika 2 (TV seriál)
Čužaja krov (TV seriál)
Žjoltyj glaz tigra (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Děmon revoljucii (TV seriál)
Parfjumerša 2 (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
2016 Kapitan policii metro (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Podmena (TV seriál)
Pritvorščiki (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Oščupju v polděň. Časť 2 (E06)
Oščupju v polděň. Časť 1 (E05)
2015 Iděalnaja žertva (TV seriál)
Kosti (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Orden (TV seriál)
Raja znajet (TV seriál)
Svodnyje suďby (TV seriál)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Veďma (S02E12)
Zaočnica (S02E04)
Synulja (S02E01)
Rozysk (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
2014 Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Čužaja žizň (TV seriál)
2013 Dělo česti (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Svidětěl (S01E10)
Geněral (S01E08)
Narkotrafik (S01E07)
další epizody (4)
Moloďožka (TV seriál)
Po lezviju britvy (TV seriál)
Vangelija (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
MUR (TV seriál)
Moj kapitan (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Obratnaja storona Luny (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
Stěpnyje děti (TV seriál)
2011 Molodožjony (TV seriál)
Uslovija kontrakta (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Mesť (S02E05)
Naživka (S02E03)
Čužaja zemlja (S02E02)
další epizody (4)
Sročno v nomer (TV seriál)
Lečebnyj effekt (S03E05)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
Něbo v ogně (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Černaja koška (S03E15)
Sila jesť (S03E13)
Kodex česti (TV seriál)
Krupnaja ryba (S04E05)
2009 Dikij (TV seriál)
Mesť Dikogo (S01E16)
Ivan Groznyj (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 5 (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Vaš vychod, maestro (S03E01)
2008 Dve sestry (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Pervoje dělo (E01)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sokrovišča madam Borejko (S01E03)
Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Zaščita protiv (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Epiděmija (S03E01)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 KGB v smokinge (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla 1 (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2001 Vorovka (TV seriál)
1998 Grafinja de Monsoro (TV seriál)
Samozvancy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace