foto

Irina Narbekova

  • nar. 5.11.1959 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Opavšije lisťja (TV film)
2016 Ljubov vně konkursa (TV film)
Opjať zamuž (TV film)
Vselenskij zagovor
2015 Prostiť za vsjo (TV film)
Šjopot
2014 Ně pokidaj meňa, Ljubov (TV film)
2013 Ljubov iz probirki (TV film)
2004 Bezejmenná kóta
2001 Bílé peklo
1997 Wolfgang

TV seriály

2018 Doktor Ulitka (TV seriál)
Galina (TV seriál)
2017 Ogoň, voda i ržavyje truby (TV seriál)
Čjornaja krov (TV seriál)
2016 Dolgi sovesti (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Tonkij ljod (TV seriál)
2015 Koroleva krasoty (TV seriál)
Krasnaja koroleva (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Pečeně s predskazanijem (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Pljus Ljubov (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
Vračicha (TV seriál)
2013 Illjuzija sčasťja (TV seriál)
Kljaňomsja zaščiščať (TV seriál)
2012 A sněg kružit... (TV seriál)
Obratnaja storona Luny (TV seriál)
2011 Navigator (TV seriál)
Školnoje ČP (E07)
Pautina lži (E02)
2010 Gadanije pri svečach (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Pisma ottuda (S02E02)
2009 Sud (TV seriál)
Svidětěl (E20)
Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
2006 Vyzov (TV seriál)
Predskazanije (S02E01)
2004 Karusel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky