foto

Gordon Needham

  • nar. 26.12.1922
    Sheerness, Isle of Sheppey, Kent, Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.10.2009 (86 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Bez východiska
1959 A Woman's Temptation
Idol on Parade
Man Accused
1958 Frankensteinova pomsta
No Safety Ahead
1957 Mail Van Murder, The
1955 Rum Punch (TV film)

TV seriály

1959 Charlesworth (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1958 Charlesworth at Large (TV seriál)
Ivanhoe (TV seriál)
1957 Murder Bag (TV seriál)
1956 The Adventures of Aggie (TV seriál)
1955 Sailor of Fortune (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace