foto

Nicolas Falacci

  • nar. Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Manželství na kšeft (TV film)
1991 Děti noci

TV seriály

2010 Vražedná čísla (TV seriál)
Příčina a následek (S06E16)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Říše snů (S06E06)
Vyrušený (S05E21)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Kamarádi naoko (S05E10)
Vysoké riziko (S05E01)
Když se hroutí světy (S04E18)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Komiks (S04E09)
Rychlost (S04E03)
Snadný výdělek (S03E23)
další epizody (4)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Baseball (S03E08)
Provoz (S03E05)
Zpět ke zdroji (S02E22)
další epizody (4)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Konvergence (S02E07)
Nájemný vrah (S02E05)
Hluková stopa (S01E12)
další epizody (5)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2010 Vražedná čísla (TV seriál)
Příčina a následek (S06E16)
Dospívání (S06E15)
A vítězem se stává... (S06E14)
další epizody (6)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Veteráni (S06E10)
Podvod (S06E09)
Ultimátum (S06E08)
další epizody (23)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Kamarádi naoko (S05E10)
Konspirační teorie (S05E09)
Třicet šest hodin (S05E08)
další epizody (18)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Čínská krabička (S04E10)
Komiks (S04E09)
Zákaz (S04E08)
další epizody (23)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Vražedný chat (S03E11)
Projekt Brutus (S03E10)
Ochrana přírody (S03E09)
další epizody (24)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Spáleniště (S02E11)
Spor o kosti (S02E10)
Jed (S02E09)
další epizody (24)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Vražedná čísla (TV seriál)
Příčina a následek (S06E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace