foto

Marianne Comtell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Une leçon particulière (TV film)
1988 Clients, Les (TV film)
1983 Garçon !
1978 Brigade mondaine
1977 Napoli si ribella
1974 Mort d'un enfant, La (TV film)
1973 Paolo il caldo
1972 Témoins, Les (TV film)
À la guerre comme à la guerre
1970 Cran d'arrêt
1969 Il commissario Pepe
1968 Paša
1967 Bien-aimée, La (TV film)

TV seriály

2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2009 Profil zločinu (TV seriál)
Moins que rien (S01E01)
1984 Disparitions (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)
1975 Jo Gaillard (TV seriál)
1974 À vous de jouer Milord (TV seriál)
1972 Slavné útěky (TV seriál)
1970 Lumière violente (TV seriál)
1969 Minouche (TV seriál)
S.O.S. fréquence 17 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace