foto

Peggy Marshall

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Mrtvý agent
1972 Stone Tape, The (TV film)
1966 Statečný princ donegalský
1964 Bezcharakterní žena

TV seriály

1989 After the War (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Special Branch (TV seriál)
1965 Orlando (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 The Human Jungle (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace