foto

Hanamaru Hakata

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mentai piriri
2017 Gekidžóban Kamen Rider: Ex-Aid – True ending
2016 The Manzai 2016 (TV film)
2015 Natsuyasumi no kyoshô
2014 Barairo no Bûko
The Manzai 2014 (TV film)
2011 The Manzai 2011 (TV film)
2008 Shinizokonai no ao
2006 Akihabara@DEEP

TV seriály

2020 Manacu no šónen: 19452002 (TV seriál)
Suits (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
2016 Sanada Maru (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky