foto

Jasuko Tomita

  • nar. 27.2.1969 (49 let)
    Šime, Kasuja, prefektura Fukuoka, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ai uta: Jakusoku no nakuhito
2018 Gakkó e ikenakatta wataši ga „Ano hana“ „Kono sake“ o kaku made (TV film)
Můj přítel „A“
2017 Tomošibi: Čóši dentecu 6.4jm no kiseki
Wasabi
2016 Džúdžika
Čókósoku! Sankin kótai returns
2015 Kimi wa ii ko
Kono Kuni no Sora
Sachi to Mayu (TV film)
2014 Mama ga Ikita Akashi (TV film)
Mó ičido
2013 Moratoriamu Tamako
Suzuki sensei no kekkon hôkoku (TV film)
2012 Suzuki sensei
2011 Akai Yubi - Shinzanmono Kaga Kyouichiro Futatabi! (TV film)
Kamifusen
Tôi hi no yukue (TV film)
2010 Kimi ni todoke
2009 Tengoku de Kimi ni Aetara (TV film)
2007 Čača: Tengai no onna
2004 Kagen no cuki
Road 88: Deaidži Šikoku e
2003 Atarašii kaze: Wakaki hi no Joda Benzó
2002 Mokuyo kumikyoku
1999 Naši sousedé Jamadovi
Sentakuki wa ore ni makasero
1998 June Bride
1997 Wo ai chu fang
1996 Atolanta bugi
1995 Nan Jing de ji du
1994 Curibaka nišši special
1991 Shin dosei jidai
1989 A un
Battle Heater
My Phoenix
1987 BU・SU
1985 Sabišinbó
Šimaizaka
1983 Aiko 16-sai

TV seriály

2017 Ueki Hitoši to nobosemon (TV seriál)
2016 Arechi no Koi (TV seriál)
Džuken no Šinderera (TV seriál)
Nigeru wa hadži da ga jaku ni tacu (TV seriál)
2015 Asa ga kita (TV seriál)
Ašita mo kitto, oišii gohan (TV seriál)
Hoiku tantei 25 dži: Hanasaki Šin'ičiró wa nemurenai!! (TV seriál)
2014 Fukuie keibuho no aisacu (TV seriál)
Yoshiwara Uradoshin (TV seriál)
2013 Saki (TV seriál)
2012 Mukôda Kuniko Innocent (TV seriál)
Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
Soko o Nantoka (TV seriál)
2011 853: Shinnosuke Kamo (TV seriál)
Charenjido: Sotsugyô (TV seriál)
Gó: Himetači no sengoku (TV seriál)
Suzuki sensei (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
Challenged (TV seriál)
2008 Hokaben (TV seriál)
The Naminori Restaurant (TV seriál)
2006 Shin Momotaro Zamurai (TV seriál)
2004 Tokio chichi he no dengon (TV seriál)
2002 Kaidan hyaku monogatari (TV seriál)
Shiritsu Tantei Hama Mike (TV seriál)
2001 Mukaši no otoko (TV seriál)
1997 Móri Motonari (TV seriál)
1993 素晴らしきかな人生 (TV seriál)
1992 Mokuyoubi no Shokutaku (TV seriál)
1989 Komacu Sakjó: Anime gekidžó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace