foto

Margitta Lüder-Preil

  • nar. 1939

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Místo činu - Plavec (TV film)
2002 Das beste Stück (TV film)
Doppelter Einsatz: Langer Samstag (TV film)
2000 Zapomeň na Ameriku
1996 Happy Weekend
1994 Freundinnen (TV film)
1992 Alles Lüge
1990 Alter schützt vor Liebe nicht (TV film)
1988 Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
1987 Ferienheim Bergkristall: So ein Theater (TV film)
V kruhu (TV film)
1986 Richter in eigener Sache (TV film)
1985 Mein lieber Onkel Hans (TV film)
Polizeiruf 110 - Verführung (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film)
1984 Klassenkameraden (TV film)
1983 Haste Töne (TV film)
1982 Wo gibt's denn so was? (TV film)
1981 Nežádoucí host (TV film)
1980 Don Juan, Karl-Liebknecht-Straße 78
1979 Rache des Kapitäns Mitchell, Die (TV film)
Tatzeit 19.00 Uhr (TV film)
1978 Fleur Lafontaine
Glücksperlen (TV film)
1972 Polizeiruf 110 - Verbrannte Spur (TV film)
1971 Pygmalion XII (TV film)

TV seriály

2017 SOKO Wismar (TV seriál)
Hühnergott (S15E15)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1988 Barfuß ins Bett (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Da mach' ich nicht mit (E123)
1986 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Pavel (E106)
Klavier gesucht (E105)
1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
1984 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Wenn zwei sich streiten (E91)
1983 Ferienheim Bergkristall (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2019 Legenden - Ein Abend für Margot Ebert (TV film)
2017 Legenden - Ein Abend für Rolf Herricht (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky