foto

Marjorie Rhodes

  • nar. 9.4.1897
    Hull, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 4.7.1979 (82 let)
    Hove, East Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Hands of the Ripper
1970 Jaro a portské víno
1968 Mrs. Brown, You've Got a Lovely Daughter
1966 The Family Way
1965 Báječní muži na létajících strojích
I've Gotta Horse
1961 Over the Odds
Watch it, Sailor!
1958 Gideon's Day
1957 After the Ball
Kapička štěstí
No Time for Tears
Passionate Stranger, A
Prodané životy
The Good Companions
There's Always a Thursday
1956 It's Great to Be Young!
Now and Forever
Yield to the Night
1955 Children Galore
Footsteps in the Fog
It's a Great Day
Room in the House
1953 Decameron Nights
Girl on the Pier, The
The Yellow Balloon
Those People Next Door
1952 Taking Things Quietly
Time Gentlemen Please!
1949 Private Angelo
1948 Escape
Okouzlení
This Was a Woman
1945 Great Day
1944 Na zkoušku
Stalo se jedné neděle
Tawny Pipit
1943 Butler's Dilemma, The
Escape to Danger
Když jsme se brali
Old Mother Riley Detective
Squadron Leader X
Theatre Royal
1942 Černá ovce
1941 Láska na podporu
1940 Just William
Poison Pen
1938 Ringer, The (TV film)

TV seriály

1971 Doctor at Large (TV seriál)
1970 Man at the Top (TV seriál)
The Mating Machine (TV seriál)
1969 In Loving Memory (TV seriál)
Mr. Digby Darling (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Pro dívku, která má vše (E03)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
The Very Merry Widow and How (TV seriál)
1968 The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
1966 All Gas and Gaiters (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Citizen James (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
1959 Glencannon (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 Dick and the Duchess (TV seriál)
Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Stryker of the Yard (TV seriál)
The Army Game (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1946 Land of Promise

Host

TV pořady

1957 Chelsea at Nine (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky