foto

Brian Haines

  • nar. 9.5.1921
    Weston-super-Mare, Anglie, Velká Británie
  • zem. 25.7.1991 (70 let)
    Brighton, Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Never Mention Murder
1963 On the Run
Partner, The
1958 Moment of Indiscretion
1952 Wide Boy
1950 Ostrov pokladů

TV seriály

1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
Making News (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1982 Then Churchill Said to Me (TV seriál)
1980 Sink or Swim (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1978 The Sandbaggers (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Na dva pokusy (S01E11)
1975 The Hanged Man (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1971 Now, Take My Wife (TV seriál)
1969 Happy Ever After (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
River Rivals (TV seriál)
1965 The Power Game (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 The Plane Makers (TV seriál)
1962 The Scales of Justice (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
O.S.S. (TV seriál)
Sword of Freedom (TV seriál)
1956 Nom-de-Plume (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1951 Treasure Island (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace