foto

Rick Podell

  • nar. 16.11.1946 (73 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2014 Atwill Web Series
1991 Nenarozený
Poprvé (TV film)
1990 Sjezd abiturientů (TV film)
1988 Zdivočelý svět
1984 Oasis, The
Vzal jsem si modelku (TV film)
1981 Lunch Wagon
Underground Aces
1980 Hero at Large
1979 The Kid from Left Field (TV film)

TV seriály

2014 Americký táta (TV seriál)
News Glances with Genevieve Vavance (S10E19)
2011 Americký táta (TV seriál)
You Debt Your Life (S07E12)
2009 Americký táta (TV seriál)
Home Adrone (S06E03)
2007 Americký táta (TV seriál)
Meter Made (S04E02)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1988 Eisenhower & Lutz (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1977 Busting Loose (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
Once an Eagle (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky