Reklama

Reklama

Americký táta

(seriál)
  • USA American Dad! (více)
TV spot
USA, (2005–2023), 133 h 46 min (Minutáž: 9–22 min)

Hrají:

Seth MacFarlane, Wendy Schaal, Dee Bradley Baker, Scott Grimes, Rachael MacFarlane, Curtis Armstrong, Mike Barker, Patrick Stewart, Eddie Kaye Thomas (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(20) / Epizody(366)

Další animovaný seriál Setha MacFarlanea, tvůrce kultovního seriálu Family Guy. Opět sledujeme bláznivé osudy americké rodinky, která však v tomto případě není zrovna typická. Hlavou rodiny je Stan Smith, agent CIA, který se má neustále na pozoru a udělá cokoli pro ochranu svých bližních. Kromě něj, manželky Francine a jeho dvou dětí jsou však stálými členy rodiny také mimozemšťan Roger a německy mluvící zlatá rybka Klaus. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (160)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale American Dad! patrí na špicu tých najlepších seriálov. Family Guy to občas veľmi preháňa, Simpsonovci sú až veľmi jednoduchí a detskí. American Dad! je presne niekde medzi nimi. A preto je tento seriál trochu lepší, než Family Guy a Simpsonovci, obzvlášť zo začiatku a akonáhle si na postavy zvyknete a viete, čo od nich čakať, stane sa American Dad! vedľa Family Guy ďalšou seriálovou drogou. Hoci je pôvodný koncept trochu podobný Family Guy (rodina plus hovoriace tvory), je to len trademark tvorcov a ďalší priebeh seriálu a správanie postáv sa od Family Guy líšia. Neexistuje snáď lepší animovaný seriál, u ktorého by som sa tak nasmial. Dokonca si trúfam tvrdiť, že žiadny diel nemá chybu, všetko je tak neuveriteľne absurdné, že vás to posadí na prdel. Je to ako droga. Ešte by som vám odporučil seriál Brickleberry. ()

Brasi 

všechny recenze uživatele

Docela nevyváženej seriál. Některý díly jsou naprosto skvělý, některý by pořádně zasloužily. Absurditou dotaženou do krajnosti u mě ale boduje. V každým případě neporovnatelně lepší než slaboduchej Family guy. Malcolm Hathaway - hostage negotiator:"As a gesture of good will, I'm goin' to give you another hostage. Send in the boy." :DDD edit 25.12.2010 - V průběhu 6. řady, spoileroidní video po epicky nářezovým vánočním díle a potom, co některý souvislosti a narážky konečně chápu mnohem víc, nemůžu jinak, než přidat hvězdu do hodnocení a zařadit American Dad do svojí seriálový topky. :) ()

Reklama

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Suprový spin-off family guye. Občas je vidět, že se tyto "samostatné" seriály prolnou a človíček, který kouká na oba, tak z toho má suprovou radost .). jedná se jinak o dosti radikálního, trochu retardovanou rodinku v čele s otcem - zaměstnancem CIA. Společně s ukrytým mimozemšťanem v jejich baráku se tak ocitáme v nespoč vtipných situací, které doprovází suprová animace. Také díky tomu, že to je jen animace, tak si tvůrci mohou dovolit úplně vše a seriál dostává nových vtipných rozměrů. ()

filipes.lu 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoduše srdcová záležitost. V Simpsonech nemusim Homera, v Griffinech mi vadí Peter a ve Futuramě je mojí nejmíň oblíbenou postavou Bender (!!! V tomhle jdu asi proti proudu). Ovšem v American Dad jsem se prostě zabouch do všech, jak čerstvá třináctká na koncertě Jonas brothers. Na rozdíl od většiny seriálů mi každá následující série přišla lepší a lepší a tento vzrůstající potenciál si stále drží. Politická nekorektnost, blicí scény i extrementy v bázeně. Všechno zde je, a to v míře vrchovaté. Samozřejmě, že pravděpodobně nejsilnější postavou a tahounem celého seriálu, je mimozemšťan Roger, kterej je takový hovado, že bych ho snad i vyměnil za přítelkyni a krad mu z obchodů paruky. (Paradoxně mam hned jeden butik vedle práce, takže bych ho udělal šťastnym =). A ožírat by sme se mohli spolu. Třeba při sledování Griffinů. ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Taková ta prázdná animovaná variace na telenovelu. Děj žádný, vtipné to není (a těch pár obstojnějších vtipů na sociálně politické pole za sezónu našinec nemá šanci pochopit až na naprosté výjimky), není to ani zábavné takže.. vhodné snad leda jako zvuková či obrazová kulisa? I když i pro takové účely spíš nevyhovující. Prostě taková pitomost ve stylu Griffinových, kterou si většina lidí v ČR pustí jen proto, že to za a) dávají v televizi a za b) je to animované. Viděna polovina první série a pro jistotu ještě několik epizod průřezem celého seriálu, výsledné hodnocení - naprostá ztráta času a zabiják mozkových buněk. odpad! ()

Galerie (2 386)

Zajímavosti (48)

  • Během snídaně Stan pronese, že kvůli záchraně Rogera si roztrhl kvádro. Těsně po záchraně ale sako roztrhlé neměl. (Duoscop)
  • Steve je karikatúra jedného z tvorcov seriálu Mika Barkera. (Vrtto)

Reklama

Reklama