Reklama

Reklama

The Six Million Dollar Man

(seriál)
Akční / Dobrodružný / Sci-Fi / Mysteriózní
USA, (1974–1978), 74 h 16 min (Minutáž: 44–88 min)

Předloha:

Charles Dickens (kniha), Martin Caidin (kniha)

Hrají:

Lee Majors, Richard Anderson, André the Giant, Lindsay Wagner, Terry Kiser, Charles Cyphers, Felice Orlandi, Ned Romero, George Foreman, Louis Gossett Jr. (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(99)

Poté, co je těžce zraněný americký testovací pilot vylepšen pomocí bionických končetin a implantátů na jaderný pohon, slouží jako zpravodajský agent. (SkyShowtime)

Recenze (7)

Cushing 

všechny recenze uživatele

Pravidelná čtvrteční radost mého dětství. Tehdy to nemělo chybu. Jak zpomaleně běhal... Jak zpomaleně skákal! Jak zpomaleně zaostřoval své bionické oko... Ale toho panáka na hraní (s fyziognomií Leeho Majorse--Steva Austina a prokouknutelnou hlavou a okem!!!) jsem po mamince nikdy nechtěl, když jsme zavítali do hračkářství v obchodním domě Barkers... Přišel mi příliš bizarní. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Stará ORF1 klasika z čias prvých satelitov na dedinách. Prd sme tomu ako decká rozumeli, ale akcia tam bola a to nám stačilo. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

V šedé totalitě v druhé polovině 80tých let, jsem jako malý prcek, hltal tento sci-fi seriál na ORF1 a děsně se mě líbil. Upřímně, však nevím co bych tomuto svému dětskému snu řekl dnes (jen A-team přežil skoro bez větších ztrát:-)). ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama