foto

Jeff Leach

  • nar. 12.2.1984 (35 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 London Town
2015 The Dog Wedding
2012 ShopGirl Blog

TV seriály

2013 The Chaos (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)

Dokumentární

2012 Confessions of a Sex Addict (TV film)

Host

TV pořady

2010 Co jsem to včera v noci prováděl? (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace