foto

Eduard Čekmazov

  • nar. 23.8.1968 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Na Pariž!
2015 Perevodčik
2013 12 měsíců
2007 Ljubimyj po najmu (TV film)
2003 Kamenskaja 3: Stilist (TV film)
2002 Aprel
Marš Tureckogo 3: Smerť po objavleniju (TV film)
2000 DMB

TV seriály

2019 Galka i Gamajun (TV seriál)
Kassirši (TV seriál)
2018 Iščejka 2 (TV seriál)
Iščejka 3 (TV seriál)
2016 Medsestra (TV seriál)
Sofija (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Profil ubijcy 2 (TV seriál)
Raja znajet (TV seriál)
Semejnyj bizněs 2 (TV seriál)
2014 Karpov 3 (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
2013 Dělo česti (TV seriál)
2012 Mama-detektiv (TV seriál)
Posle školy (TV seriál)
2010 Cholodnoje serdce (TV seriál)
V lesach i na gorach (TV seriál)
2008 Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
Isajev (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
2006 Koněc sveta (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Bej pervym (S05E04)
2005 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Prividěnije v krossovkach (S04E03)
Domik tětuški lži (S04E02)
Chobbi gadkogo utěnka (S04E01)
2004 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Čudovišče bez krasavicy (S01E03)
2003 Anastázie (TV seriál)
Kamenskaja 3 (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Žara (S02E03)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace