foto

Eduard Čekmazov

  • nar. 23.8.1968 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Na Paříž!
2015 Perevodčik
2013 12 měsíců
2007 Ljubimyj po najmu (TV film)
2002 Aprel
2000 DMB

TV seriály

2019 Galka i Gamajun (TV seriál)
Kassirši (TV seriál)
2016 Medsestra (TV seriál)
Sofija (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Raja znajet (TV seriál)
Semejnyj bizněs 2 (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Potrošitěl (S02E12)
2014 Vdova (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Krugovorot (S03E24)
Rodnaja krov (S03E23)
Po zakonu (S03E22)
2013 Dělo česti (TV seriál)
Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2012 Posle školy (TV seriál)
2010 Cholodnoje serdce (TV seriál)
V lesach i na gorach (TV seriál)
2008 Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
Isajev (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
2006 Koněc sveta (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Bej pervym (S05E04)
2005 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Prividěnije v krossovkach (S04E03)
Domik tětuški lži (S04E02)
Chobbi gadkogo utěnka (S04E01)
2004 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Čudovišče bez krasavicy (S01E03)
2003 Anastázie (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Žara (S02E03)
Kamenskaja (TV seriál)
Stilist (S03E03)
2002 Marš Tureckogo (TV seriál)
Smerť po objavleniju (S03E04)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky