foto

Pierre Gauthier

  • nar. 9.7.1960 (59 let)
    Oran, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2014 Pseudonym
2013 Ce monde est fou (TV film)
2011 Pan chůva (TV film)
2005 La bonne copine (TV film)
Ohnivé inferno (TV film)
2001 Mausolée pour une garce (TV film)
1998 Nadro
1997 Die Herrschaft der Röcke

TV seriály

2017 Le Tueur du lac (TV seriál)
2015 Vzkazy mrtvých (TV seriál)
2011 Rani - princezna rebelka (TV seriál)
Bâtarde (E01)
Week-end chez les Toquées (TV seriál)
2008 Policajti (TV seriál)
2002 Groupe flag (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Femme de la forêt, La (TV seriál)
1995 La Rivière Espérance (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky