foto

Ian Champion

  • nar. 1968
    Portsmouth, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sacrilege
2008 Amy's Torch
2006 See No Evil: The Moors Murders (TV film)

TV seriály

2014 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2010 Pět dní (TV seriál)
Day 37 (S02E04)
2008 Přežít! (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Spooks: Code 9 (TV seriál)
2007 Pět dní (TV seriál)
Day Thirty Three (S01E04)
2006 Sinchronicity (TV seriál)
Sorted (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2000 At Home with the Braithwaites (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky