foto

Sergio Ballo

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Die Glasbläserin (TV film)
2015 Das goldene Ufer (TV film)
2012 Spící krása
2010 Anton Chekhov's The Duel
G. Verdi: Rigoletto (TV film)
2009 Zvítězit
2008 Sangue dei vinti, Il
2006 Svatební režisér
2004 Ukrývané děti (TV film)
Zrazení Krista (TV film)
2003 Dobrý den, noci
2002 Francesco (TV film)
Ora di religione: Il sorriso di mia madre, L'
2001 Císařovy nové šaty
1999 La balia
1998 Frigidaire - Il film
Rajská zahrada
1996 Ombre du pharaon, L'
1995 Šalamoun a princezna ze Sáby (TV film)
1992 Ambrogio

TV seriály

2014 Borgia (TV seriál)
1507 (S03E14)
1506 (S03E13)
1505 (S03E12)
další epizody (14)
2013 Borgia (TV seriál)
Kdo je jako bůh? (S02E12)
Sedm žalů (S02E11)
Převzetí moci (S02E10)
další epizody (11)
2011 Borgia (TV seriál)
Vzestup hada (S01E12)
Boží monstrum (S01E11)
Zázraky (S01E10)
další epizody (12)

Herecká filmografie

Scénografická filmografie

Filmy

2010 A Woman

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace