foto

David Stoy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Sex Up - Jungs haben's auch nicht leicht (TV film)
2000 Kalt ist der Abendhauch

TV seriály

1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

TV pořady

1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace