foto

John Barrad

  • nar. 1924
    Anglie, Velká Británie
  • zem. 13.10.2013
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Swinging with the Finkels
1996 Die Katze von Kensington (TV film)
1988 Buster
1985 Král David
1982 Oliver Twist (TV film)
1972 Naše slečna Fred
Tales from the Crypt
1971 Rembrandt (TV film)
1969 Křížovka
1964 Clash by Night
1962 Primitives, The
We Joined the Navy
1960 There Was a Crooked Man
Tire-au-flanc 62
Šmírák
1959 Cover Girl Killer
1956 Muž, který věděl příliš mnoho

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1999 Sunburn (TV seriál)
1997 Dad (TV seriál)
1991 Paul Merton: The Series (TV seriál)
1990 Mr. Bean (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
Zachovávat dekorum (TV seriál)
1988 After Henry (TV seriál)
Blind Justice (TV seriál)
Christabel (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1984 Ellis Island (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Affairs of the Heart (TV seriál)
The Old Men at the Zoo (TV seriál)
Černá zmije (TV seriál)
1982 Emery Presents: Legacy of Murder (TV seriál)
Whoops Apocalypse (TV seriál)
1981 Diamonds (TV seriál)
Never the Twain (TV seriál)
1980 Metal Mickey (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
1978 Leave It to Charlie (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
1977 London Belongs to Me (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Roof Over My Head, A (TV seriál)
1976 The Crezz (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Second Verdict (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1973 Bowler (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
1972 The Protectors (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Doctor at Large (TV seriál)
Fenn Street Gang, The (TV seriál)
Follyfoot (TV seriál)
The Ten Commandments (TV seriál)
1970 Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Ours Is a Nice House (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Her Majesty's Pleasure (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Callan (TV seriál)
White Rabbit, The (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 Londoners (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Mike (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
First Night (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 If the Crown Fits (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1958 The Larkins (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2008 Blackadder Rides Again (TV film) - a.z.
1985 Santa Claus: The Making of the Movie (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky