foto

Raymond Brody

  • nar. 14.2.1940
    Hackney, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 21.8.2009 (69 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Daniel Deronda (TV film)
1998 Guvernantka
1996 La passione
1982 World Cup: A Captain's Tale, The (TV film)
1973 Big Zapper
1964 Za krále, za vlast

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1996 Out of Sight (TV seriál)
1995 Crown Prosecutor (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
1988 Blind Justice (TV seriál)
1986 Jistě, pane premiére (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Výhra (S01E03)
EastEnders (TV seriál)
1984 Fresh Fields (TV seriál)
Freud (TV seriál)
Mitch (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
1982 New Adventures of Lucky Jim, The (TV seriál)
Whoops Apocalypse (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Válka agentů (S05E06)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1980 The Squad (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Tajný fond (S04E09)
1979 Minder (TV seriál)
1977 Robin's Nest (TV seriál)
Young at Heart (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1966 Ransom for a Pretty Girl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky