foto

Alma Hasun

  • nar. 1989
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vrahova múza (TV film)
2017 Anna Fucking Molnar
2015 Dáma ve zlatém
2011 Das Wunder von Kärnten (TV film)
2010 Tatort - Glaube, Liebe, Tod (TV film)
2004 Místo činu: Strážce pramene (TV film)
2002 Ein himmliches Weihnachtsgeschenk (TV film)

TV seriály

2012 Soko Vídeň (TV seriál)
Familienbande (S08E09)
2011 Schnell ermittelt (TV seriál)
Sr. Margarete Laub (S03E01)
2009 Die Lottosieger (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Gegen die Zeit (S01E10)
Mörderische Hitze (S01E09)
Blutige Spur (S01E08)
další epizody (9)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Mýtus Karla Velikého (TV seriál)
2010 Meine Zeit wird kommen - Gustav Mahler in den Erinnerungen von Natalie Bauer-Lechner (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky