foto

Alma Hasun

  • nar. 1989
    Vídeň, Wien, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Die Muse des Mörders (TV film)
2017 Anna Fucking Molnar
2015 Dáma ve zlatém
2011 Das Wunder von Kärnten (TV film)
2010 Tatort - Glaube, Liebe, Tod (TV film)
2004 Místo činu: Strážce pramene (TV film)
2002 Ein himmliches Weihnachtsgeschenk (TV film)

TV seriály

2009 Die Lottosieger (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Mýtus Karla Velikého (TV seriál)
2010 Meine Zeit wird kommen - Gustav Mahler in den Erinnerungen von Natalie Bauer-Lechner (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace