foto

Stephan Massimo

  • nar. 1959
    Bari, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 St. Josef am Berg - Berge auf Probe (TV film)
St. Josef am Berg - Stürmische Zeiten (TV film)
2017 Tatort - Tanzmariechen (TV film)
2016 Tatort – Zahltag (TV film)
2015 Mord in bester Gesellschaft - Das Scheusal (TV film)
2014 Tatort - Mord ist die beste Medizin (TV film)
Tatort - Ohnmacht (TV film)
2012 Ganz der Papa (TV film)
Odkaz hříšnice (TV film)
Pomsta hříšnice (TV film)
Tatort - Alter Ego (TV film)
Tatort - Mein Revier (TV film)
Wohin der Weg mich führt (TV film)
2011 Das dunkle Nest (TV film)
Místo činu: Mnichov - Včera nebyl den (TV film)
2010 Hříšnice (TV film)
Místo činu: Kolín - Rodinná pouta (TV film)
Vánoce a Ramadán (TV film)
2009 Mein Nachbar, sein Dackel & ich (TV film)
Místo dopadu: Berlín (TV film)
Místo činu: Brémy - Vraždy z lásky (TV film)
Wer hat Angst vorm schwarzen Mann? (TV film)
2008 Das Duo - Echte Kerle (TV film)
Einmal Toskana und zurück (TV film)
Ohnivé srdce
Schimanski: Šichta v šachtě (TV film)
2007 Die Copiloten (TV film)
2006 Das Duo - Man lebt nur zweimal (TV film)
Místo činu: Černé srdce (TV film)
Ostrov koní (TV film)
Rettet die Weihnachtsgans (TV film)
Tatort - Der Lippenstiftmörder (TV film)
Tatort - Stille Tage (TV film)
2005 Mutter aus heiterem Himmel (TV film)
Na plný plyn (TV film)
2004 Das Duo - Falsche Träume (TV film)
Die Verbrechen des Professor Capellari - Der letzte Vorhang (TV film)
Místo činu - Návrat domů (TV film)
Místo činu: Mnichov - Mládeži nepřístupno (TV film)
2003 Doppelter Einsatz - Kidnapping (TV film)
Místo činu - Slunce a bouře (TV film)
Místo činu: Mnichov - Otloukánek (TV film)
Případy profesora Capellariho: Vražda a hudba (TV film)
Tatort - Bienzle und der Taximord (TV film)
Vražedný odpočet (TV film)
2002 Doppelter Einsatz - Herz der Finsternis (TV film)
Místo činu: Lastrumský případ (TV film)
Případy profesora Capellariho: Pouhá sebevražda (TV film)
2001 Das Rätsel des blutroten Rubins (TV film)
Případy profesora Capellariho: Mileniny knihy (TV film)
1999 Alphamann: Amok (TV film)
Případy Toma Leschka: Sebevražda (TV film)
Světlovlasý opičák (TV film)
1998 Schläfer, Die
Three Below Zero
1997 8cht
Mein ist die Rache (TV film)
1996 Kreis der Angst (TV film)
1989 Todesvisionen - Geisterstunde

TV seriály

2019 München Mord (TV seriál)
Leben und Sterben in Schwabing (E08)
2018 München Mord (TV seriál)
Die ganze Stadt ein Depp (E07)
2017 München Mord (TV seriál)
Auf der Straße, nachts, allein (E06)
2016 München Mord (TV seriál)
Kein Mensch, kein Problem (E03)
2013 Heldt (TV seriál)
2006 Post Mortem (TV seriál)
2004 Beauty Queen (TV seriál)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
Sternenfänger (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1995 Verbotene Liebe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace