foto

Irina Larionova

  • nar. 25.6.1984 (35 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Expirijens
2013 Odnoklassnicy (TV film)

TV seriály

2018 Realizacija (TV seriál)
Vyžžennaja zemlja (E03)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Sezon ochoty (S18E09)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Omut (E27)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Gaďuka (S16E06)
2015 Něvskij (TV seriál)
Obida (S01E14)
Vysokije stavki (TV seriál)
Soglasen na ljubuju rabotu (S01E01)
2014 Takaja rabota (TV seriál)
2013 Komanda (TV seriál)
Něželatělnyj svidětěl (E02)
Čužoj (TV seriál)
Ťoščiny bliny (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Pravosudije (S02E21)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Krupnaja ryba (S13E31)
2012 Chvost (TV seriál)
2007 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Kitajskaja ničja (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky