foto

Jevgenij Tatarov

  • nar. 21.9.1973 (47 let)
    Abakan, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Expirijens

TV seriály

2018 Něvskij (TV seriál)
Vzryv (S03E03)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Porozň (E03)
2016 Tri lani na almaznoj trope (TV seriál)
2015 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Družestvennyj obmen (S03E08)
2014 Policajt nebo spratek (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2020 Kapitan Gollivud
2017 Ničej
2015 Expirijens

TV seriály

2017 Ja vybiraju těbja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky