foto

Ivan Bagajev

  • nar. 8.2.1951 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Ně ždali
2015 Expirijens
2008 Sad
2003 Svéráz národní politiky
2001 Skaz pro Fedota-strelca
2000 Lunoj byl polon sad
1996 Ruské impérium: Začátek 2.
1994 Koleso ljubvi
Prochindiada 2
1989 Něčistaja sila
1988 Miss millionerša
1986 Odpusť
1985 Radi neskoľkich stroček
1984 Karty jsou rozdány
1983 Blondinka za uglom

TV seriály

2016 Najti muža Darje Klimovoj (TV seriál)
2013 Ljubov bez lišnich slov (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dom s prividěnijami (S13E16)
Tvar besslovesnaja (S13E15)
Čelovek na skamejke (S13E14)
další epizody (8)
2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kljukvenniki (S12E36)
Děmbel (S12E35)
Zasada (S12E34)
další epizody (8)
2009 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koškino zoloto (S10E16)
Buket belych roz (S10E15)
Pljovoje dělo (S10E09)
další epizody (7)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Favority fortuny (S09E30)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Blagije namerenija (S08E17)
Karta smerti (S08E04)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti 4 (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sobačij promysel (S05E15)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
Čjornyj voron (TV seriál)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
On odin iz nas (S03E07)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Otpusk dlja gerojev. Časť 2 (S02E16)
Otpusk dlja gerojev. Časť 1 (S02E15)
Vsjo eto rok-n-roll (S02E14)
další epizody (12)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kukolka (S01E30)
Pogoňa za prizrakom (S01E29)
Obněsennyje vetrom (S01E26)
další epizody (9)
1981 20-e děkabrja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky