foto

Galina Bokaševskaja

  • nar. 3.11.1966 (53 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ničej
Opasnyj kruiz (TV film)
2016 Pogoňa za šeděvrom
Posle těbja
2015 Expirijens
2013 Maša i Medveď (TV film)
Žízeň
2010 Snajper
2008 Čizkejk
2006 Vy ně ostavite meňa
2005 Krasnoe nebo. Chyornyy sneg
Ve dvou
2003 Babka
Dněvnik kamikadze
2002 Marš slavjanki
2001 Karu Süda - Medvědí srdce
1993 Sčastlivyj něudačnik
1990 Sluchaynyy vals
1987 Džek Vosmjorkin, amerikaněc
Oči černé
1986 Isključenija bez pravil (TV film)
1971 Rasskaži mně o sebje

TV seriály

2018 Moja zvezda (TV seriál)
Čužaja (TV seriál)
2016 Lučik (TV seriál)
Mentovskaja saga (TV seriál)
Perčatka Avrory (TV seriál)
2015 Babje leto (TV seriál)
Lučše ně byvajet (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2014 Linija Marty (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Taťjanina noč (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Opasnyj viraž (S14E21)
2013 Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
Viktorija (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
DTP (S07E07)
2011 PPS (TV seriál)
Domušniki (S01E24)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2009 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pljovoje dělo (S10E09)
2007 Putějcy (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Protěčka (S03E11)
2006 Junkera (TV seriál)
Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Žizň i směrť Ljoňki Pantělejeva (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Něputěvaja (S02E15)
Černaja vdova (S02E05)
Ochota na šuby (S02E01)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
2004 Kavalery morskoj Zvězdy (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Poslednij roman korolevy (S01E05)
Avtokop (S01E04)
Išči děňgi (S01E02)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
Strannosti Alisy (S01E03)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Proščaj, obezjana, ili Prizrak opera. Časť 2 (S03E12)
Proščaj, obezjana, ili Prizrak opera. Časť 1 (S03E11)

Dokumentární

2005 Sjostry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky