foto

John Tate

  • nar. 5.1.1915
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • zem. 19.3.1979 (64 let)
    Freshwater Bay, Isle of Wight, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Autobiography of a Flea, The
1970 Julius Caesar
1966 Bindle (One of Them Days)
1965 Invasion
1962 Pot Carriers, The
1961 Devil's Hands, The
1959 Na břehu
Smiley Gets a Gun
1952 His Excellency
1946 Smithy
1944 First Victory Loan: Return Journey
1943 Fourth Liberty Loan: I Had a Son

TV seriály

1969 Christ Recrucified (TV seriál)
Department S (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 Wuthering Heights (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
For Whom the Bell Tolls (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Zlo nemá šanci (TV seriál) - herec, a.z.
1964 R3 (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Brothers Karamazov (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Whiplash (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1958 U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace