foto

John Steel

  • nar. 4.2.1941 (78 let)
    Gateshead, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Flame
1967 It's a Bikini World
1965 Dangerous Christmas of Red Riding Hood, The (TV film)
1964 Get Yourself a College Girl

Dokumentární

1983 Ready Steady Go, Volume 1

Hudební videoklipy

1965 The Animals: Don't Let Me Be Misunderstood (hudební videoklip)
The Animals: It's My Life (hudební videoklip)
1964 The Animals: The House of the Rising Sun (hudební videoklip)

Host

TV pořady

1964 Top of the Pops (TV pořad)
1963 Ready, Steady, Go! (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace