foto

Jimmy Boyd

  • nar. 9.1.1939
    McComb, Mississippi, USA
  • zem. 7.3.2009 (70 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Brainstorm
1978 Dobrmani připraveni k smrti
1977 Contract on Cherry Street (TV film)
1970 Norwood
1961 Bing Crosby Show, The (TV film)
The Two Little Bears
1960 High Time
Kdo seje vítr
Platinum High School
1955 The Second Greatest Sex
1954 Racing Blood

TV seriály

1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Sweeps (S04E01)
1967 The Mothers-In-Law (TV seriál)
1964 Broadside (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál) - herec, a.z.
Date with the Angels (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Our Miss Brooks (TV seriál)
1950 Space Patrol (TV seriál)

Host

TV pořady

1966 Kraft Summer Music Hall, The (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1956 The Juke Box Jury (TV pořad)
1954 The Donald O'Connor Show (TV pořad)
1950 The Frank Sinatra Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace