foto

Alan Rafkin

  • nar. 23.7.1928
    New York City, New York, USA
  • zem. 6.8.2001 (73 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1975 Let's Switch! (TV film)
1974 Another April (TV film)
1971 How to Frame a Figg
1969 Angel in My Pocket
The Flim-Flam Man (TV film)
1968 Nobody's Perfect
The Shakiest Gun in the West
1967 Ride to Hangman's Tree
1966 The Ghost and Mr. Chicken
1965 Párty na lyžích

TV seriály

1998 Jesse (TV seriál)
The Closer (TV seriál)
1997 Chicago Sons (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Správná Susan (TV seriál)
1995 Hope & Gloria (TV seriál)
The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
1993 Good Advice (TV seriál)
1990 A Family for Joe (TV seriál)
1989 Boys, The (TV seriál)
Chicken Soup (TV seriál)
Coach (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
She's the Sheriff (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
1985 Charlie & Co. (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
Glitter (TV seriál)
1983 We Got It Made (TV seriál)
1979 Hanging In (TV seriál)
1977 A Year at the Top (TV seriál)
Blansky's Beauties (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
Nancy Walker Show, The (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1974 Paul Sand in Friends and Lovers (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
That's My Mama (TV seriál)
1973 Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Here We Go Again (TV seriál)
Lotsa Luck (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Me and the Chimp (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
Super, The (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
1971 The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Nancy (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
Tim Conway Show, The (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
My World and Welcome to It (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1967 Mr. Terrific (TV seriál)
1966 Jean Arthur Show, The (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Valentine's Day (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1953 Make Room for Daddy (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1985 Charlie & Co. (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1972 Me and the Chimp (TV seriál)
Super, The (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1989 Coach (TV seriál)
1972 Wait Till Your Father Gets Home (TV seriál)
1971 The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace