foto

Dan Muirden

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
The Play's the Thing (S02E02)
Otec Brown (TV seriál)
The House of God (S07E07)
2018 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
To nejčestnější znamená nejpodlejší (S01E07)
Otec Brown (TV seriál)
Anděl milosrdenství (S06E04)
2017 Smrt v ráji (TV seriál)
Stumped in Murder (S06E04)
2016 Otec Brown (TV seriál)
Katova smrt (S04E03)
Smrt v ráji (TV seriál)
One for the Road (S05E02)
2015 The Coroner (TV seriál)
The Salcombe Selkie (S01E07)
Otec Brown (TV seriál)
Zpovědní tajemství (S03E14)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Pekelný prach (S01E07)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace