foto

Roger Simonsz

  • nar. 21.12.1963 (56 let)
    Scheveningen, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Heroi
2009 Brána do pekla

TV seriály

2013 Castle na zabití (TV seriál)
Jackson Hunt (S05E16)
Únos (S05E15)
2012 Antigone 34 (TV seriál)
2010 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 10 (S03E10)
další epizody (6)

Dokumentární

2008 Romy Schneider - Eine Frau in drei Noten (TV film)
2007 Pouto mezi dvojčaty (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Smrt v ráji (TV seriál)
Dishing Up Murder (S05E06)
Lost Identity (S05E05)
2012 Antigone 34 (TV seriál)
Wolfblood (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky