foto

Kazue Ikura

  • nar. 23.3.1959 (60 let)
    Nagano, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gekidžóban City Hunter: Šindžuku Private Eyes
2012 Road to Ninja: Naruto the Movie
2006 Hanada šónenši
2004 Re: Cutie Honey
Re:Cutey Honey
2003 Sakura Wars - The Movie
2002 Mahó no Star Magical Emi: Kumo hikaru
Sakura Taisen: Sumire Kanzaki intai kinen – Su Mi Re
2001 Sakura taisen: Kacudó šašin
1999 Sakura taisen: Góka kenran
1997 Chōjū densetsu Gestalt
Eiga Doraemon: Nobita no Nedžimaki City bókenki
1996 City Hunter: Tajná služba (TV film)
Eiga Doraemon: Nobita to Ginga Express
Ganso bakurecu hunters
1995 Macross 7 Encore
1994 Júgen kaiša
Sei Michaela gakuen hjórjúki II
1992 Bannō bunka nekomusume
1991 Kidó senši Gundam F91
RG Veda
Sukeban Deka
Tobe! Kudžira no Peek
1990 Carol
City Hunter: Bay City Wars
Mašin eijúden Wataru: Sókaizan eijú densecu
Onna senši Efe & Džira: Gude no monšó
Riki Oh 2: Horobi no ko
1989 Aoki honó
City Hunter: Ai to šukumei no Magnum
1987 Hitomi no naka no šónen: Džúgo šónen hjórjúki (TV film)
1983 Uchū senkan Yamato: Kanketsu-hen

TV seriály

2014 Robot Girls Z (TV seriál)
2010 Black Lagoon: Roberta's Blood Trail (TV seriál)
2009 Black Lagoon Omake (TV seriál)
2008 Hakaba Kitaró (TV seriál)
Noramimi (TV seriál)
RoboDz: Kazagumo hen (TV seriál)
Seijó kottó jógašiten: Antique (TV seriál)
2007 Naruto: Šippúden (TV seriál)
2006 Black Lagoon (TV seriál)
2005 Angel Heart (TV seriál)
2003 Ašita tenki ni naare (TV seriál)
2002 Hanada šónenši (TV seriál)
2001 Hoši no Kirby (TV seriál)
1999 Madžucuši Orphen Revenge (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
1998 Bannó bunka nekomusume DASH! (TV seriál)
Bannō bunka nekomusume (TV seriál)
Eat-Man '98 (TV seriál)
Majutsushi Orphen (TV seriál)
1997 Hyper Police (TV seriál)
Čó mašin eijúden Wataru (TV seriál)
1996 Ganbarist! Šun (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
1995 Azuki-čan (TV seriál)
Bakurecu Hunter (TV seriál)
Janbó Ninbó Tonbó (TV seriál)
1994 Bišódžo senši Sailor Moon S (TV seriál)
1993 Miracle Girls (TV seriál)
1992 Hana no mahócukai Mary Bell (TV seriál)
Hime-čan no ribbon (TV seriál)
Kobo-čan (TV seriál)
1991 City Hunter '91 (TV seriál)
Moero! Top Striker (TV seriál)
Mórjó senki Madara (TV seriál)
Očame na futago: Clare gakuin monogatari (TV seriál)
1990 Karakuri kengó den: Musaši Lord (TV seriál)
Mašin eijúden Wataru 2 (TV seriál)
Micume ga tóru (TV seriál)
Mumínci (TV seriál)
1989 Ahiru no Quack (TV seriál)
Aoi Blink (TV seriál)
City Hunter 3 (TV seriál)
Kniha džunglí (TV seriál)
Magical Hat (TV seriál)
Oboččama-kun (TV seriál)
Peter Pan no bóken (TV seriál)
Ranma ½ (TV seriál)
1988 City Hunter 2 (TV seriál)
Mašin eijúden Wataru (TV seriál)
Soreike! Anpanman (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
1985 Gegege no Kitarou (TV seriál)
Mahó no star magical Emi (TV seriál)
Šókódžo Sara (TV seriál)
1984 Ašita tenki ni náre (TV seriál)
Makiba no šódžo Katori (TV seriál)
1981 Manga Mitokómon (TV seriál)
Meiken Jolie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace