foto

Violetta Ferrari

  • nar. 25.4.1930
    Hódmezövásárhely, Maďarsko
  • zem. 23.1.2014 (83 let)
    Budapešť, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Konrad oder Das Kind aus der Konservenbüchse
1976 Herrlicher Tag, Ein (TV film)
1970 Ein ruhiges Heim (TV film)
Täter auf der Spur - Puppen reden nicht, Dem (TV film)
1969 Cäsar und Cleopatra (TV film)
Reise nach Tilsit (TV film)
1968 Bel Ami (TV film)
Duell um Aimée (TV film)
1967 Im weissen Rößl (TV film)
Jetzt schlägt's 13 (TV film)
Millionen für Penny (TV film)
1966 Das Geld liegt auf der Straße (TV film)
Ein Tag ohne Morgen (TV film)
Prairie-Saloon (TV film)
Stoppt die Welt - Ich möchte aussteigen (TV film)
1965 Adieu Mademoiselle (TV film)
Die Reise (TV film)
Geisterkomödie - Eine unwahrscheinliche Komödie (TV film)
Herr Kayser und die Nachtigall
Keine Angst vor der Hölle?
1964 Ein Engel namens Schmitt (TV film)
1962 Flitterwochen (TV film)
Nie hab ich nie gesagt (TV film)
Trompeten der Liebe
1961 Johnny Belinda (TV film)
1960 Piroschka (TV film)
Scheidungsgrund: Liebe
1959 Lass mich am Sonntag nicht allein
Paprika
1958 Scala - total verrückt
1955 Deštivý večer
Dvakrát dvě je někdy pět
Zvláštní znamení žádné
1954 Fel a fejjel
1953 Dobrý příklad
Föltámadott a tenger
1952 Civil na hřišti
1950 S písní je život krásný

TV seriály

1970 Der schwarze Graf (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
1966 Münchhausen ist unter uns (TV seriál)

TV pořady

1969 Des Broadways liebstes Kind (TV pořad)
Unsere kleine Show - Musik zur blauen Stunde (TV pořad)
1965 Die Rudi Carrell Show (TV pořad)
1964 Vergißmeinnicht (TV pořad)
1961 Musik aus Studio B (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace