foto

Rodion Dolgirev

  • nar. 4.7.1990 (29 let)
    Omsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Loučit se nebudeme
2014 Pravo na ljubov
2010 Děťjam do 16...

TV seriály

2016 Vasilisa (TV seriál)
2015 Kosti (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
Raskolnikov (E09)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Karamel (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Ošibka sledovatělja Agapova (S01E35)
Univer (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Tajna (S02E19)

Dokumentární

2012 Kaznokrady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace