foto

Marion Trémontels

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Etudes pour un paysage amoureux
2009 Duel en ville (TV film)
2007 Le sang des fraises (TV film)

TV seriály

2018 Victor Hugo, ennemi d'État (TV seriál)
IV (E04)
II (E02)
2013 Direction générale de la VDM (TV seriál)
2010 Famille d'accueil (TV seriál)
Hors jeu (S09E01)
2009 Pátrací oddělení (TV seriál)
Ennemis intimes (S04E04)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky