foto

Bertrand Farge

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tvář spravedlnosti (TV film)
2014 Aféra Clearstream
2009 L'école du pouvoir (TV film)
2004 Dans la tête du tueur (TV film)
2001 Yamakasi
2000 Canne de mon père, La (TV film)

TV seriály

2018 Un si grand soleil (TV seriál)
2014 Interventions (TV seriál)
La Loi de Barbara (TV seriál)
Le Coupable idéal (E01)
Origines (TV seriál)
L'île aux trésors (S01E03)
Le Sang de la vigne (TV seriál)
Massacre à la sulfateuse (S04E01)
2013 Pátrací oddělení (TV seriál)
Tarif de nuit (S07E09)
2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Crève-coeur (S05E08)
2009 Mes amis, mes amours, mes emmerdes (TV seriál)
2007 Le canapé rouge (TV seriál)
Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
L'Amour fou (S02E06)
Nováčci (TV seriál)
Enquête interne - Partie 1 (S02E11)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Franck Keller (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál) - herec, a.z.
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
Tribunal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky