foto

Wera Frydtberg

  • nar. 11.8.1926
    Freiburg im Breisgau, Německá říše
  • zem. 16.6.2008 (81 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Neptun und Isolde (TV film)
1977 Rubens' letzte Runde (TV film)
1975 Mein Onkel Theodor oder Wie man viel Geld im Schlaf verdient
1974 Preussenkorso Nr. 17 (TV film)
Strychnin und saure Drops (TV film)
1972 Tajemství Mary Celleste (TV film)
1970 Beiß mich, Liebling
1967 Der Tag, an dem die Kinder verschwanden (TV film)
Zug der Zeit (TV film)
1964 Ich fahre Patschold (TV film)
Sechs Stunden Angst (TV film)
1963 Das Glück läuft hinterher
Im Schatten des Krieges (TV film)
Mit besten Empfehlungen
Sing, aber spiel nicht mit mir
1962 Nur eine Karaffe (TV film)
1961 Musik ist Trumpf
Toller Hecht auf krummer Tour
1960 Als geheilt entlassen
Der Vogelhändler (TV film)
Falle, Die (TV film)
Terror in der Waage (TV film)
1959 Die Feuerrote Baronesse
1958 Blätter im Winde (TV film)
Der Pauker
Meine 99 Bräute
My, zázračné děti
Wenn die Bombe platzt
1957 Die große Chance
Es fing so harmlos an
Etappenhase, Der
1956 Der Untergang des Fort Charivari (TV film)
Holiday am Wörthersee
1955 Das Forsthaus in Tirol
Ich denke oft an Piroschka
Ihr erstes Rendezvous
1954 Das Kreuz am Jägersteig
Die tolle Lola
Räubergeschichte (TV film)
Sie
1953 Einmal keine Sorgen haben
Unter den Sternen von Capri
1952 Vater braucht eine Frau
1951 Hříšnice

TV seriály

2004 München 7 (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Kreuzfahrten eines Globetrotters (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1975 Eurogang (TV seriál)
PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)
1963 Interpol (TV seriál)
1958 Sie schreiben mit (TV seriál)
1954 Flash Gordon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace