foto

Hans Irle

  • nar. 22.11.1925
    Hamburg, Německá říše
  • zem. 19.2.1998 (72 let)
    Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Napoleon Fritz (TV film)
1993 Denunziantin, Die
1992 Terror Stalks the Class Reunion (TV film)
1991 Sisi und der Kaiserkuß
1982 Elegantní společnost s ručením omezeným
1978 Geist der Mirabelle. Geschichten von Bollerup, Der (TV film)
1977 Konsequenz, Die
1975 Messer im Rücken, Das
1974 Supermarket
1971 Einer muß der Dumme sein (divadelní záznam)
Fest für Boris, Ein (TV film)
1970 Claus Graf Stauffenberg (TV film)
Clavigo (TV film)
1969 Damenquartett (TV film)
Die Räuber (divadelní záznam)
Gnade für Timothy Evans
Jacques Offenbach - Ein Lebensbild (TV film)
1968 Über den Gehorsam. Szenen aus Deutschland, wo die Unterwerfung des eigenen Willens unter einen fremden als Tugend gilt (TV film)
1966 Um Lucretia (TV film)
1965 Fall Harry Domela, Der (TV film)
Jennifer...? (TV film)
1964 Glanz und Elend einer großen Karriere (TV film)
Polizeirevier Davidswache
Widerstand, Flucht und Ende (TV film)
1963 Am Herzen kann man sich nicht kratzen (divadelní záznam)
1961 Mrtvé oči Londýna
1960 Faust
1959 Die sechste Frau (TV film)
Schach dem Tode (TV film)
1958 Bühne frei für Marika
1957 Die Festung (divadelní záznam)
Rytíř štěstěny
1956 Hejtman z Kopníku
1952 Weg zu Dir, Der

TV seriály

1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Nur eine kleine Affäre (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1989 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der zudringliche Patient (S03E15)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ein Fall für TKKG (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1977 Peter Voss, der Millionendieb (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
1971 Theatergarderobe (TV seriál)
1970 Miss Molly Mill (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Percy Stuart (TV seriál)
1967 Dreizehn Briefe (TV seriál)
Großer Mann, was nun? (TV seriál)
1966 Cliff Dexter (TV seriál)
Gertrud Stranitzki (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)
1965 Intercontinental-Express (TV seriál)
John Klings Abenteuer (TV seriál)
1963 Das Kriminalgericht (TV seriál)

Host

TV pořady

1962 Haifischbar (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky