foto

O.Z. Whitehead

  • nar. 1.3.1911
    New York City, New York, USA
  • zem. 29.7.1998 (87 let)
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Ailsa
1975 Philadelphia, Here I Come
1968 Lev v zimě
1967 Odysseus
1963 Summer Magic
1962 Muž, který zastřelil Liberty Valance
Panic in Year Zero!
1961 Dva jeli spolu
1960 Chartroose Caboose
1959 Kavaleristé
1958 Rally 'Round the Flag, Boys!
The Last Hurrah
1953 The Body Beautiful
1952 Beware, My Lovely
Feudin' Fools
For Men Only
The San Francisco Story
We're Not Married!
1951 Comin' Round the Mountain
FBI Girl
Journey Into Light
The Hoodlum
The Scarf
1950 Dallas
One Way Street
1949 Ma and Pa Kettle
1948 Family Honeymoon
Klub u cesty
Pirát
Zrodila se píseň
1947 My Brother Talks to Horses
The Romance of Rosy Ridge
1942 To the Shores of Tripoli
1940 Hrozny hněvu
1935 The Scoundrel

TV seriály

1995 Jake's Progress (TV seriál)
1984 Caught in a Free State (TV seriál)
1981 Manionové v Americe (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
1960 National Velvet (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
1950 The Web (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace