foto

Arthur Schröder

  • nar. 20.11.1892
    Hamburg, Německá říše
  • zem. 4.2.1986 (93 let)
    Západní Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Die echten Sedemunds (TV film)
1962 Letzter Punkt der Tagesordnung (TV film)
1961 Die Ehe des Herrn Mississippi
Pariser Komödie, Die (TV film)
1959 Freddy, die Gitarre und das Meer
1958 Madeleine und der Legionär
1957 Gericht bei Nacht (TV film)
The Abominable Snowman
Wie ein Sturmwind
1956 Ein Mädchen aus Flandern
Friederike von Barring
Studentin Helene Willfüer
1955 Oberwachtmeister Borck
1954 Admirál Canaris: Život pro Německo
Der Engel mit dem Flammenschwert
1952 Drei Tage Angst
1951 Poddaný
Sekera z Wandsbeku
1950 0 Uhr 15, Zimmer 9
1948 Blumova aféra
Und wieder 48
1945 Das Mädchen Juanita
Die Brüder Noltenius
Dr. phil. Doederlein
1944 Der grüne Salon
Leben ruft, Das
Tierarzt Dr. Vlimmen
1943 Der Majoratsherr
Johann
Svěřuji ti svou ženu
1942 Diesel
Ein Zug fährt ab
1941 Hauptsache glücklich!
Quax pilot bez bázně a hany
1940 Slečna sekretářka
Verwandte sind auch Menschen
1939 Die Frau ohne Vergangenheit
Manželství po kapkách
Milenka
Policejní akta Fabreani
Robert und Bertram
Stimme aus dem Äther, Die
1938 Einquartierung bei Klawunde
Když hvězdy svítí
Zwei Frauen
1937 Das schöne Fräulein Schragg
Der Biberpelz
Der Etappenhase
Gewitterflug zu Claudia
Liebe geht seltsame Wege
Meine Freundin Barbara
S vyloučením veřejnosti
Žlutá vlajka
1936 Arzt aus Leidenschaft
Diener lassen bitten
Moral
Rolf hat ein Geheimnis
1935 Der Außenseiter
Die selige Exzellenz
Sie und die Drei
1934 Einmal eine große Dame sein
Schloß Hubertus
1928 Da hält die Welt den Atem an
1921 Die rote Nacht
Tod und die Liebe, Der
1920 Maulwürfe
1919 Margarete. Die Geschichte einer Gefallenen
1918 Kain
Kain. II. Im Goldrausch
Land der Sehnsucht, Das
Mania
Narbe am Knie, Die

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky