foto

Martine McCutcheon

  • nar. 14.5.1976 (41 let)
    Hackney, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Martine Kimberley Sherri Ponting se narodila 14. května 1976 v Londýně. Martine je britská herečka, televizní moderátorka a zpěvačka. Známá je spíše pod svým současným jménem Martine McCutcheon. Natočila několik i u nás známých filmů a má za sebou vydání v Británii velmi úspěšných hudebních CD.

V roce 2002 přijala nabídku na účast v populárním muzikálu My Fair Lady, za který obdržela cenu Lawrence Oliviera. Ve témže roce moderovala Národní hudební ceny na televizní stanici ITV1. V roce 2003 obdržela nabídku na první hlavní roli ve filmu. Do role Natalie ve filmu LÁSKA NEBESKÁ jí obsadil scenárista a režisér Richard Curtis. V roce 2004 za tuto roli obdržela jednu z cen MTV Movie Awards.

Zahrála si v několika seriálech, ale také po boku Patricka Swayzeho ve filmu SMRT V HORÁCH a také se objevila v jednom z dílů SLEČNY MARPLOVÉ : V HOTELU BERTRAM, Kde ztvárnila sečtělou a sympatickou služku, která pomohla při vyšetřování vražd. Tato sympatická herečka má rozhodně dobře našlápnuto.

Hana "Aknah" Kalivodová

Herecká filmografie

Filmy

2017 Red Nose Day Actually (TV film)
2008 Smrt v horách
2007 Slečna Marplová: V hotelu Bertram (TV film)
2005 English Harem, The (TV film)
2003 Láska nebeská
2001 Kiss Kiss (Bang Bang)

TV seriály

2013 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Škola vražd (S15E06)
2008 Echo Beach (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

1999 Jerry Springer on Sunday (TV film)
1998 The Best of British (TV seriál)
1967 Omnibus (TV seriál)

TV pořady

2016 It's Not Me, It's You (TV pořad)
2008 The BRIT Awards 2008 (TV pořad)
2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2005 Faktický odborník (TV pořad)
2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace